BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN WEBBSIDA?

En webbplats är ett av de viktigaste hjälpmedlen för att synliggöra dig och ditt företag. Så varför vänta? Behöver du hjälp att skapa en unik webbplats och komma igång snabbt?

  • I nära kontakt tar vi fram en webbplats som passar just dig och ditt företag i form färg och layout. Efter inledande samtal kan du följa arbetet online tills du känner dig nöjd.
  • Du får en funktionell webbplats som är enkel för dig att uppdatera och redigera vad gäller text och bild.
  • Behöver du stärka ditt budskap eller redigera befintliga text? Jag skriver även texter och fotograferar.

Om du vill veta mer om hur jag kan hjälpa dig kontakta mig.

REFERENSER

Souvenirfilm

Lotta Lennartdotter arbetar som filmare och fotograf. På webbplatsen hittar du hennes dokumentärfilmer för barn och utbildningsfilmer inom miljö och hälsa. Titta gärna in i Lottas olika bildgallerier, där finns fina fotografier inom genren äldre, flera generationer och små barn.

På webbplatsen finns även en webbshop där du kan köpa filmerna och fotografierna.

Scillas Trädgård

Titta in på Scillas Trädgårds fina webbplats och bli inspirerad. Anna Skogsborg, trädgårdsdesigner, har skapat en webbplats där hennes verksamhet presenteras på ett inbjudande sätt.

När Anna skapade sin webbplats anlitade hon mig som rådgivande konsult. Se så fin den blev.

Pipedesign

På Pipedesign, min andra verksamhet, säljer jag den populära smådjurskorgen Smulan. Det är ett gosigt tillhåll för våra små husdjur som hamstrar, marsvin, kaniner och katter. Smulans fuktspärr hindrar effektivt att dina kläder och möbler blir blöta när nöden tränger på. Passar perfekt för dig som vill kela eller bära ditt djur på ett säkert sätt.
Smulan finns enbart kvar i storlek S.

 www.pipedesign.se

Eva Nordlander Revision & Pension

Eva Nordlanders verksamheten hjälper småföretagare att få tiden att räcka till. Eva har kompetenser som gör att du tryggt kan lämna över din bokföring, bokslut och deklaration till henne.

Eva webbplats visar vad hennes nya och gamla kunder kan få hjälp med. Hon har även lagt till ett galleri där hon presenterar sin nya hobby fotografering.

AB Ernst Norrthon

AB Ernst Norrthon är ett fastighetsbolag med fastigheter i Stockholmsområdet. För dem var det viktigt att ha en lättnavigerad och enkel webbplats.
 Alla fastigheter fotograferades och presenterades under olika flikar.