GÖR DET KOMPLICERADE FANTASIFULLT, ENKELT OCH SNYGGT

Berghs School of Communication

Nyligen klar med illustrationskurs vid Berghs School of Communication, där jag utvecklar mig till visuell kommunikatör. Titta gärna på mina nya illustrationer.

Kontakta mig på info@pipeinformation.se

  • Kommunikation och texter: Utbildning i Medie- och kommunikationsvetenskap, med inriktning mot IT, digital medieteknik, pedagogik och farmakologi har lagt grunden för min pedagogiska förmåga att skriva texter till bilder så att de tillsammans bildar en helhet. Med fördjupade studier inom journalistik skriver jag även artiklar och gör reportage.
  • Illustrationer: Jag har tecknat och målat så långt tillbaka som jag kan minnas. Genom åren har jag utvecklat mitt konstnärliga öga för det vackra och enkla. Efter utbildning i illustration på Berghs School of Communication är jag nu visuell kommunikatör.
  • Webben: Kunskaper inom digital medieteknik, multimedia och kommunikation har gett mig förmågan att göra det komplicerade enkelt, speciellt för kunden. Med fördjupade kunskaper inom webben blir nu webbplatserna även intressanta, pedagogiska och lättnavigerade.
  • Medicinska kunskaper: Tolv års erfarenhet från flera läkemedelsföretag inom olika affärsområden gör att jag är väl förankrad inom kommunikation, marknadsföring och medicin. På Karolinska Institutets insamlingsavdelning Development Office, kommunikationsavdelningen och Grants Office har jag dessutom fått en inblick i ett brett spektrum av medicinsk forskning inom olika områden.
  • Pålitliga leveranser: Min trafikflygarutbildning har gett mig en förmåga att fokusera på det som är viktigt, leda andra, ha många saker på gång samtidigt, att snabbt sätta mig in i nya områden och hålla deadline.